На майдані Незалежності у Рівному приварили аварійну опору

457 0

Ми у соцмережах:

фото - міської ради Рівного

Щоб було безпечніше.

Чим іще цими днями зайняті міські комунальники, розповіли у Департаменті інфраструктури та благоустрою міста:

- Благоустрій міста триває постійно. Щодня майстри комунальних підприємств виконують чимало робіт для того, щоб ми почували себе у Рівному затишно. Так, наразі триває поточний ремонт — вул. Грушевського, Назара Небожинського, Здолбунівсьої; а також поточний ремонт і прочистка зливової каналізації — вул. Біла, Михайла Старицького.

Бригади з ручного прибирання виконуватимуть роботу на вул. Грушевського, Фабричній, Генерала Безручка, Назара Небожинського, Кулика і Гудачека, Здолбунівській, С.Бандери;
 
Автомобілі МАЗ Джонстон та ДАФ Джонстон здійснюють клінінг на вул. Поповича, О. Дудея, Дубенській, О. Теліги, Вербовій, Д.Галицького, В.Стельмаха, О. Новака, М.Карнаухова, Басівкутській, Дворецькій.
 
Триває й прибирання пішохідних зон на вул. Соборній, Чорновола, Ювілейній, Кулика і Гудачека, Корольова, Князя Острозького.
 
Бригади КП "Міськсвітло" від початку цього робочого тижня підварили аварійну опору на майдані Незалежності. Усунули пошкодження на 12 трансформаторних підстанціях. Відновили роботу 15 ліхтарів вуличного освітлення. 
Помили світлофори на вул. Київська (р-н Зоопарку); Кобзарська - Виговського; Карнаухова - Князівни Гальшки; В. Червонія - ТЦ "Чайка" та провели ремонтні роботи на вул. Київській - Д.Галицького.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також