У Рівному п’яний втікав від поліції. Його зупинив бордюр

2180 0

Ми у соцмережах:

У Рівному п’яний втікав від поліції. Його зупинив бордюр

У Рівному патрульним довелось застосувати силу до водія із ознаками сп’яніння, аби той не їхав вулицями спального мікрорайону. Інцидент стався 15 липня на Північному, шматок відео виклав в мережу очевидець.

Поліцейські отримали повідомлення, що водій "Рено" у стані сп’яніння рухається вулицею Білою. Машину, га яку вказав заявник, виявили вже на вулиці Мельника. 

- Водій побачив екіпаж поліції і тільки додав у швидкості. Втікаючи, він не впорався з керуванням і наїхав колесом на бордюр, пошкодивши його, – розповіла Суспільному речниця патрульних Оксана Юрченко.

В управлінні додають: навіть після цього водій намагався поїхати далі, не реагуючи на вимогу патрульних заспокоїтись.

- Водій був із явними ознаками алкогольного сп’яніння. Аби не дозволити йому наробити лиха, патрульні прийняли рішення витягнути водія з авто та обмежити подальший рух. Натомість керманич поводився агресивно й зухвало, тому з екіпажем, який прибув на допомогу, до нього застосували силу, повалили на землю та одягнули кайданки, – каже Юрченко.

Водієм виявився 35-річний рівнянин. Він відмовився проходити освідування на місці чи в медзакладі, – додає речниця. На нього склали протокол за керування в стані сп’яніння з приміткою "відмова", а також протокол про адмінзатримання.

 

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також