На поліцію вже не чекають

3199 0

Ми у соцмережах:

Леонід Ружицький

Абсолютна безпомічність поліції у забезпеченні порядку на вулицях Рівного призвела до того, що люди вимушені самі затримувати та карати нетверезих водіїв. Роль поліції тепер полягає у тому, аби врятувати чергового п’яничку від самосуду. А хто буде рятувати людей від п’яних водіїв? — запитують обурені мешканці Рівного. Не поліція ж, справді!

Ввечері 28 серпня 36-річний Леонід Ружицький, який мешкає на вулиці Київській, 83, напився до поросячого вереску і у такому стані намагався припаркувати своє авто у дворі. Поїхав навпростець — через дитячий майданчик. Від розлючених батьків п’яного Леоніда врятувала поліція та прохання його дружини, яка вибігла на галас і затягнула чоловіка додому. Поліція потім це все зафіксувала. А згодом оформила ще один протокол — з приводу того, що невідомі побили в автомобілі Ружицького скло та порізали шини. Чекаємо нових пригод.

Оксана Юрченко, речниця патрульної­ поліції Рівного:

Близько п’ятої години вечора у поліцію повідомили, що у дворі будинку на вулиці Київській, 83 перебуває водій у стані алкогольного сп’яніння. Коли туди приїхали патрульні, то перехожі силою діставали водія з авто. Ще трохи — і вчинили б над ним самосуд. Мешканців будинку дуже обурило те, що він їхав по дитячому майданчику. Адже він міг наїхати на дитину, якби вона там гралася. Після складання протоколу його дружина просила поліцейських, щоб провели їх додому до квартири. Бо боялася, що люди їх поб’ють. Після цього о 23-й годині до поліції надійшов ще один дзвінок. Повідомили, що двоє невідомих розбили вікна автомобіля «Сузукі», який він залишив на дитячому майданчику.

Богдан СЛОНЕЦЬ.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також