На посту в Корці затримали автомобіль з ромами, у пасажирки були крадені золоті прикраси

2207 0

Ми у соцмережах:

На посту в Корці затримали автомобіль з ромами, у пасажирки були крадені золоті прикраси

Автомобіль, номерні знаки якого запам’ятали жителі села Городець, зупинили патрульні поліцейські на стаціонарному посту в Корці. У салоні легковика «Opel Omega» перебувало п’ятеро ромів. Викрадені з будинку у Володимирецькому районі ланцюжок із підвіскою, чотири каблучки та гроші правоохоронці виявили у 48-річної пасажирки.

Із заявою про зникнення золотих прикрас та грошей із будинку до поліції  звернувся 69-річний житель села Городець. Зранку чоловік відлучився з будинку, залишивши двері незамкненими. А коли повернувся, побачив, що будинок обікрали. Злодійка викрала шість найменувань ювелірних виробів і гроші. Коли її затримали, то повідомили про підозру у вчиненні крадіжки з проникненням у помешкання за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України. Володимирецький районний суд задовольнив клопотання слідчого та обрав підозрюваній запобіжний захід -  тримання під вартою строком на два місяці.

У рамках досудового розслідування встановлюється також загальна сума завданих збитків, зокрема і вкрадених коштів.
За скоєний злочин уродженці Дубенщини загрожує від трьох до шести років позбавлення волі. Поліцейські перевіряють її також на причетність до вчинення інших кримінальних правопорушень, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також