На Рівненщині - розбійний напад, поліція оголосила "Перехват"

4947 1

Ми у соцмережах:

На Рівненщині - розбійний напад, поліція оголосила

Поліцейські встановлюють обставини вчиненого розбою на валютника в Рівному

Сьогодні о 17:30 на вулиці Набережній у Рівному у дворі будинку троє озброєних чоловіків у масках, погрожуючи пістолетом, відібрали у рівнянина велику суму коштів.

Для затримання зловмисників, які пересуваються на автомобілі «Aуді"  сірого кольору, орієнтований особовий склад поліції Рівненщини, в області введений оперативний план «Перехват». Аналітики ситуаційного відділу обробляють отриману інформацію та передають оперативним підрозділам для затримання зловмисників.

Попередньо відомо, що потерпілий 50-річний рівнянин разом із 27-річним сином на власному автомобілі зупинилися у дворі будинку, коли їх заблокувало авто невідомих. Троє озброєних чоловіків у масках відкрили дверцята та, погрожуючи пістолетом, забрали дві сумки у яких, зі слів потерпілих, знаходилося 70 тисяч доларів США.

За фактом розбійного нападу поліцейські розпочали досудове розслідування за попередньою кваліфікацією частини 4 статті 187 Кримінального кодексу України. У рамках кримінального провадження встановлюються усі обставини вчиненого злочину, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також