На Рівненщині штрафували тих, хто не пропускає «швидку»

1055 0

Ми у соцмережах:

На Рівненщині штрафували тих, хто не пропускає «швидку»

В останні роки водії більш свідомо реагують на появу «швидкої» на дорозі, але все одно є багато тих, хто не пропускає медиків.

Про це у своєму сюжеті розповіло «UA:Рівне». Так, під час операції «Маячок» карету «швидкої» супроводжували три поліцейські авто, спершу їхали містом ,потім виїхали в напрямку Костополя. Там «швидку» не пропустила вантажівка.

«Не бачив, бо сонце світило й відбивалося від дзеркала. Я завжди пропускаю («швидку» - ред.), бо в мене дружина медик, то я знаю, як це», - пояснює водій вантажівки.

Фельдшер Марко Левішин розповідає:

«Працюю тут уже рік. Стикався з не дуже хорошими водіями, які на звук сирени не поспішають пропускати «швидку», і це заважає нам вчасно приїхати на місце події та якнайшвидше надати допомогу. Тому хотілося б, щоб водії ставили себе чи своїх рідних на місце (людей, до яких їдуть медики, - ред.)».

Ще одне авто поліція зупинила біля Рівного. Водій пояснив, що не міг з’їхати на узбіччя, та навіть від’їхав трохи праворуч, щоб дати дорогу. Загалом медики з поліцейськими зупинили шістьох водіїв. За те, що ті не пропустили «швидку», склали адмінматеріали. Додамо, приводом для рейду стала ситуація, коли водії не пропускали «швидку», яка поспішала у ДТП біля Березного. Там вантажівка урізалася у легкове авто, у якому їхала сім’я священика.

Читайте також по темі: «Дорога до ДТП була безкінечною», - на Рівненщині водії не пропускали «швидку»

Діти священика, які потрапили у ДТП на Березнівщині, досі у важкому стані та потребують операції 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також