На Рівненщині зупинили перевантажену фуру, водій якої був напідпитку

1766 0

Ми у соцмережах:

На Рівненщині зупинили перевантажену фуру, водій якої був напідпитку

Вчора, першого серпня, інспектори управління Укртрансбезпеки у Рівненській області разом із працівниками УПП в Рівненській області ДПП НПУ на трасі Київ-Чоп 434 км габаритно-вагового контролю зупинили вантажівку «Mercedes-Benz». Зясувалося,що вона перевантажена на 1,42 т..

Під час оформлення матеріалів про невідповідність вагових норм інспектори Укртрансбезпеки помітили у водія ознаки алкогольного сп’яніння, про це вони повідомили працівників Національної поліції. Проба на стан алкогольного сп'яніння водія була позитивною, тест показав 0, 96 проміле. За що поліцейські склали на водія протокол за ст.130 КУпАП (керування в стані сп'яніння).

За результатами перевірки інспектори управління Укртрансбезпеки склали акт за порушення ст. 48 Закону України «Про автомобільний транспорт», а саме, відсутній дозвіл на перевезення вантажів з перевищенням габаритно-вагових обмежень та нарахували плату за проїзд великовагового транспортного засобу автомобільними дорогами загального користування в сумі 121,50 євро. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також