На Рівненській атомці сталась надзвичайна подія

2300 0

Ми у соцмережах:

На Рівненській атомці сталась надзвичайна подія

НАЕК "Енергоатом" повідомив , що одна з її причин - відсутність контролю з боку керівництва Рівненської АЕС щодо готовності транспортування трансформатора.

У суботу, 18 грудня, о 09:35 під час виконання робіт з переміщення територією Рівненської АЕС трансформатора було пошкоджено залізобетонну балку технологічної естакади. Вона змістилася та пошкодилися зварні шви закладених деталей з’єднання з консолями колон. Зміщення естакади не призвело ані до пошкодження трубопроводів та кабельних зв’язків, що прокладені по естакаді, ані до будь-якого впливу на роботу енергоблоків. На щастя, травмування персоналу також не сталося.

Основні причини цієї події – порушення вимог проєкту виконання робіт (ПВР), відсутність контролю з боку керівництва Рівненської АЕС щодо готовності транспортування трансформатора, допуска персоналу та виконання всіх робіт, що здійснювалися працівниками ВП «Атомремонтсервіс» безпосередньо на майданчику станції, повідомляє НАЕК "Енергоатом".

Атомники також акцентують увагу на тому, що смерть працівника ВП «Атомремонтсервіс» в номері готелю «Вараш», про яку повідомлялося раніше не пов’язана з цією подією на РАЕС.
,


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також