На сесії облради - аншлаг і новий депутат

2368 0

Ми у соцмережах:

Микола Марчук

Рівненська обласна рада сьогодні зібралася на друге пленарне засідання сесії, яку відкрили минулого тижня. Депутати голосуватимуть за обласний бюджет на наступний рік, в також вдруге - за кадрові питання.

Нагадаємо, що минулої п'ятниці обласні депутати не затвердили контракти з кількома переможцями конкурсів на посади керівників обласних шкіл-інтернатів.

Сьогодні депутати переголосовуватимуть, адже закон вимагає від них погоджувати підписання контрактів з тими, хто переміг на відкритих конкурсах.

До сесійної зали прийшло чимало людей на підтримку переможців, зокрема в олександрійську мистецьку школу та костопільську школу-інтернат.

З плакатами знову у залі також працівники рівненського аеропорту, яким з червня не виплачують заробітну плату.

У сесійній залі - багатолюдно та спекотно. Усім не вистачає місця.

Також сьогодні у залі вже один з двох нових депутатів-радикалів. Прийшов Микола Марчук, якого обласна виборча комісія оголосила депутатом вчора, визнавши, що у Володимира Ковальчука та Андрія Сайчука Радикальна партія відібрала мандати.

Андрій Сайчук також прийшов на сесію, але його місце уже зайняв пан Марчук. Андрій Сайчук зазначає, що це порушення, бо депутатом його наступник може стати лише після того, як про це оголосять члени ОВК на сесії.

Володимира Ковальчука у залі немає, як і його наступника, Михайла Прядуна, який, за словами колег, захворів.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також