На території ЖК «На Щасливому» відкрилась унікальна фотостудія, до якої їдуть фотомитці навіть із сусідніх областей

2683 0

Ми у соцмережах:

На території ЖК «На Щасливому» відкрилась унікальна фотостудія, до якої їдуть фотомитці навіть із сусідніх областей

Житловий комплекс «На Щасливому» вже давно популярний серед рівнян. Його затишок та безпека проживання приваблюють більшість тих, перед ким постає питання купівлі нового житла. А зі збільшенням кількості мешканців – зростають і їхні потреби. У тому числі, і в різноманітті інфраструктури, якій забудовники комплексу з перших днів приділяють особливу увагу. Саме тому ледь не щомісяця тут з’являються нові заклади, які роблять життя «щасливчиків» більш комфортним та зручним.

Нещодавно на території житлового комплексу почав працювати заклад, вишуканості та розмаху якого можуть позаздрити й в інших обласних центрах – фотостудія ART-FORMAT. Розміщена вона, тільки уявіть собі, на 205 квадратних метрах. Тож не дивно, що в колах професійних фотохудожників ця подія викликала справжній фурор.

- Наша фотостудія - найбільша в області, - розповідає адміністратор ART-FORMAT Ліля Никончук. – Маємо два великих зали. Світлий, із величезними вітражними вікнами, які навіть за похмурої погоди суттєво освітлюю приміщення. І темний зал - вікна у ньому менші. Обидва мають високі стелі, що важливо в роботі фотохудожників. Кожен зал поділений на фотозони - у світлому їх дев’ять, у темному – сім. Крім того, маємо єдину в області аквазону із теплою водою - там облаштоване швидкісне світло, що дозволяє фотографувати краплі води, які падають.

Для зручності роботи фотографів у кожному залі є фотофони, які дозволяють відокремлювати зони на період зйомок, причому опускаються вони за допомогою пульта.

В приміщенні ART-FORMATу є своя велика гардеробна, де можна зробити макіяж. Тут же можна підібрати і сукню для фотозйомок. Причому вибір такий, що задовольнить смаки навіть найвибагливіших моделей: довгі, короткі, пишні, приталені сукні, навіть для вагітних жінок є що запропонувати. А в перервах між роботою можна відпочити у кав’ярні.

Коридор фотостудії облаштований у вигляді галереї, де фотомитці можуть виставляти свої роботи. Наразі його стіни прикрашають фотороботи київського фотографа Олександра Ктиторчука, який приїжджав на відкриття і провів для охочих майстер-клас.

У планах керівництва студії невдовзі облаштувати тут цікавий проект – стіну із живих квітів, біля якої можна буде фотографуватися у студійній сукні, обраній за бажанням клієнта.

Орендувати залу в ART-FORMAT може будь-хто - чи то професійний фотограф, чи початківець, чи навіть сам клієнт, який хоче мати у своєму альбомі гарні, професійні фото. Година роботи у білому залі коштує 500 гривень, у темному, якщо разом із аквазоною – стільки ж. Якщо без – на 100 гривень дешевше.

До слова, кожен зал обладнаний спеціальною системою, яка оповіщає, коли закінчується час оренди. Це дуже зручно для фотографів, бо вони можуть спокійно спланувати свою роботу.

Попри те, що студія відкрилася лише наприкінці квітня, охочих пофотографуватись тут не бракує. Причому, це не лише мешканці житлового комплексу «На Щасливому» та обласного центру. Приїжджають сюди на фотосесії і мешканці інших міст – Вараша, Сарн та навіть Луцька.

- Ми студію навмисне облаштували тут, на території ЖК «На Щасливому», для зручності і комфорту місцевих мешканців. Загалом, у Рівному є багато різних фотостудій, але такого рівня, як ART-FORMAT – досі не було. А оскільки саме цей мікрорайон сьогодні є одним із найкращих у місті, то логічно, що і фотостудія у ньому має бути відповідного рівня, - підсумувала Ліля Никончук.

Ольга КОВАЛЬЧУК.

Адреса фотостудії ART-FORMAT
м. Рівне, вул. В. Чорновола, 91-Л
(ЖК «На Щасливому»)
Телефони:
+ 38(068) 131-12-12
+ 38(050) 131-12-12
+ 38(063) 131-12-12
Сайт: http://art-format.info/

@
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також