Наступного начальника рівненської юстиції призначить попередник?

1919 0

Ми у соцмережах:

Іванна Смачило

Другий тиждень на Рівненщині вакантна посада начальника територіального управління юстиції. Іванна Смачило, яка очолювала структуру з 2015 року, тепер керує юстицією Львівщини. Хто стане наступником пані Іванни у Рівному, ще не відомо. Щоправда, подейкують, що призначить Мін’юст саме ту людину, яку одобрить сама пані Смачило.

Іванна Смачило, яка до роботи у держструктурі була адвокаткою, має помітно теплі стосунки із керівництвом Міністерства юстиції та належить до тих начальників територіальних органів, яким довіряє міністр Павло Петренко. На Львівщину її відправили замість звільненого Ярослава Жукровського.

У львівському управлінні з низки об’єктивних та суб’єктивних причин була розбалансована робота, тому міністерство ухвалило рішення терміново змінювати ситуацію. Мені запропонували очолити львівське управління у понеділок, 29 січня, і дали півгодини на роздуми. Люблю Рівне, але я — людина команди. Потрібно було — поїхала, — зазначає Іванна Смачило. — Керівника рівненського управління, думаю, призначать за короткий час. У будь-якому разі там налагоджено процес роботи, кожен заступник має свою сферу відповідальності, тому проблем не виникатиме.

Міністерство юстиції має два шляхи призначити нового керівника рівненської юстиції: оголосити конкурс (Іванна Смачило, нагадаємо, прийшла на посаду після конкурсу) або перевести когось з іншого управління. З прізвищем нового начальника начебто ще не визначилися. Іванна Смачило, подейкують, наполягає, щоб управління очолила людина, якій вона довірятиме. До слова, переведення пані Смачило до Львова може сигналізувати про ймовірне укрупнення територіальних управлінь. Проте на разі про оптимізацію рівненської структури не говорять. Виконує обов’язки начальника обласного управління юстиції перша заступниця Наталія Яцюк.

Алла САДОВНИК.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також