Нацгвардія та поліція разом ловили розбійників

1213 0

Ми у соцмережах:

Нацгвардія та поліція разом ловили розбійників

У Вараші двоє невідомих у масках забрали гроші, побили працівників та втекли

Після повідомлення на спецлінію «102» про вчинений збройний напад на продовольчий магазин у Вараші, на розшук злочинців орієнтували особовий склад трьох відділів поліції. Координаційний штаб прийняв рішення про залучення до проведення спецоперації бронетехніки, Національної гвардії та «КОРДу» для проведення силового захоплення. Під час штурму один злочинець загинув, іншого – затримали.

Навчання Варашського відділу поліції та підпорядкованих йому Володимирецького та Зарічненського відділень пройшли за таким сценарієм  у місті рівненських атомників. Цьогоріч свій фаховий рівень там удосконалювали ще й військовослужбовці Національної гвардії України.

- До проведення спецоперацій можуть задіюватися будь-які інші структури, зокрема і силові, і військові, — зауважив заступник начальника ГУНП в Рівненській області Руслан Стрельбіцький. — Цьогоріч залучили до навчань нацгвардійців та знову ж таки бронетехніку, під прикриттям якої діяти правоохоронцям завжди безпечніше. Всі учасники практичного відпрацювання під час знешкодження злочинців із завданням справилися.

Однак, хто найефективніше спрацював у знешкодженні злочинців та звільненні заручників, стане відомо після ретельного аналізу навчань.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також