Наволочка для пружної шкіри

1137 0

Ми у соцмережах:

Наволочка для пружної шкіри

Всім хочеться якомога довше мати молодий вигляд, щоб шкіра залишалася гладенькою і пружною. Для цього ми користуємося різноманітними засобами для догляду за шкірою, але часто не звертаємо уваги на деякі свої звички і предмети побуту, які сприяють старінню шкіри і появі передчасних зморшок.

Так, улюблені продукти можуть бути шкідливими для шкіри. Наприклад, цукор і сосиски, ковбаса, напівфабрикати сприяють її ранньому старінню. А надмірна любов до солодощів — зменшення вироблення колагену й еластину, завдяки яким шкіра залишається гладенькою та пружною. Ковбаса або гамбургер насичені жирами, барвниками та іншими хімічними сполуками, які не тільки старять шкіру, але і є канцерогенами.

Сприяє зайвій сухості шкіри, її подразненню і лущенню сухе повітря і надмірне захоплення милом і гелями для душу. В результаті втрачається еластичність шкіри, руйнується її захисна природна плівка і з'являються ранні зморшки. Тому важливо користуватися зволожувачами повітря, термальною водою, зволожувальними кремами і олійками (особливо в холодну погоду), обирати щадні гелі та пінки для вмивання, а не мило, що містить луг.

Також варто звернути увагу на постільну білизну — особливо наволочки для подушок. Щільна бавовняна білизна сприяє виникненню вм'ятин і заломів на шкірі, особливо якщо ви любите спати обличчям у подушку. А синтетичні матеріали — просто рай для бактерій, які можуть викликати запальні процеси на шкірі обличчя і тіла. Тому краще віддавати перевагу постільній білизні з тонкої бавовни або шовку. Звичайно, справжня шовкова білизна дорожча, але вона й довговічніша. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також