Найгірша ситуація зі снігопадами – у Дубенському та Здолбунівському районах

1843 0

Ми у соцмережах:

<b>Найгірша ситуація зі снігопадами – у Дубенському та Здолбунівському районах </b>

Дорожники запевняють, що наразі ситуація на автошляхах області – контрольована, усюди є проїзд. Проте погодні умови до вечора мають погіршитися.

За словами заступника начальника Служби автодоріг у Рівненській області Миколи Козачка, найбільше снігу випало (до 7 см) у Дубенському та Здолбунівському районах.

На півночі області снігу випало менше.

- На дорогах Рівненщини працює від 80 до 100 одиниць техніки, - зазначає пан Козачок. Чистити дороги виїхали о 22-й вчора. Проїзд наразі є усюди, але ще до завтра йтиме сніг і буде вітер до 10 м/с, тому можливі перемети. У першу чергу ми забезпечуємо проїзд на дорогах міжнародного значення, але також техніка одразу виїздить на найбільш складні ділянки області, де горбиста місцевість: до Турковичів Дубенського району (Київ-Чоп), Бронників та Клеваня Рівненського (Рівне-Луцьк-Устилуг), села Брищі Млинівського району (Доманово-Ковель-Чернівці-Тереблече). Ці ділянки посипані, і труднощів з проїздом там не було. Принаймні повідомлень про це ми не отримували.

У соціальних мережах зранку було повідомлення, що великий затор утворився на повороті до села Рогачів Рівненського району на трасі Рівне-Луцьк. Проте пан Козачок зазначає, що дорога там була розчищена та посипана. За його словами, могло з певних причин зупинитися котресь із авто, а оскільки дорога вузька, то рух уповільнився.

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також