Про «черствих» рівненських маршрутників: воїна АТО не провезли та дітям, які перемогли рак, не зупинились

1719 0

Ми у соцмережах:

Про «черствих» рівненських маршрутників: воїна АТО не провезли та дітям, які перемогли рак, не зупинились

В соціальних мережах знову обговорюють поведінку рівненських водіїв.

Приводом для цього стала ситуація, коли водій рейсу «Рівне-Луцьк» відмовився безкоштовно везти воїна АТО. За нього заплатила небайдужа пасажирка.



 Також своєю історією поділився колишній гендиректор команди «Верес-Рівне» Євген Донцов:

«В минулу неділю, автобус з дітками, які подолали рак, їздили на матч «Верес –Динамо». Повертались автобусом, який я порадив, і з яким мали справи в минулому. Діти з батьками повернулись в Рівне після 23-і. На вулиці мороз -15. Керівник групи просить водія (власне перевізника) зробити дві зупинки - в центрі та на 12-й школі. На що водій відмовляє, бо він на Чайці збирав, тому на Чайці і висадить. Ніякі прохання, що на вулиці мороз і ніч, а в автобусі діти, які ще нещодавно боролись з смертю не переконали цю недолюдину. Бог, Він милосердний, але часом відповідає дуже швидко. Автобус на Боярці зламався. Дітей розвезли на таксі.

Ситуація №2 в ту ж ніч. Майже всіх дітей розвезли на таксі. Залишилось 4 дорослих і один малий. Приїхало таксі та відмовилось брати 4 дорослих і малого на руки. Формально водій правий. Хоча прохання і доводи про ситуацію не подіяли, бо в нього машина нова. Іронія в тому, що водій - це священик, як вияснилось згодом. Священик, якому машина була важливішою, ніж здоров'я людини
».


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також