Ножем вдарила дружина

2102 0

Ми у соцмережах:

Ножем вдарила дружина

Каже, що захищась, бо хотів її вдарити.

У поліцію 17 червня повідомили медики про те, що з ножовим пораненням та у стані алкогольного сп’яніння до лікарні доставили 37-річного жителя села Колки. Поліцейські встановили, що до завданих тілесних ушкоджень причетна його дружина.

Близько 19-ї години між подружжям виникла чергова сварка, під час якої 29-річна жінка ножем нанесла удар в грудну клітку. Із її слів, чоловік повернувся додому напідпитку, спровокував конфлікт і намагався вдарити її,  як це робив зазвичай. Аби уникнути чергових побоїв, дружина схопила ножа. Як з’ясували поліцейські, потерпілий неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності за сімейне насильство.

Чоловіка доставили до лікарні з проникаючим ножовим пораненням грудної клітки та прооперували. Його стан оцінюють як стабільний. Відомості за фактом умисного нанесення тяжких тілесних ушкоджень слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Поліцейські проводять слідчі дії та встановлюють усі обставини інциденту, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також