Обікрали «Рівнеобленерго» у Великодню ніч (ФОТО)

1656 0

Ми у соцмережах:

Обікрали «Рівнеобленерго» у Великодню ніч (ФОТО)

Напередодні ночі на 8 квітня, коли всі християни моляться Воскресінню Господньому та освічують паски, злодії вкрали майно компанії «Рівнеобленерго». Мова йде про трансформаторну підстанцію ЗТП-486 на Північному у Рівному.

 Як повідомляє прес-служба підприємства, крадіжку металевих дверцят з восьми комірок розподільчих пристроїв 0,4 кВ виявили близько 22.00 години 7 квітня. На місце події викликали поліцію. На Коновальця,7 виїжджала слідчо-оперативна група, правоохоронці працювали на місці злочину до опівночі. Виявили, що злодії також пошкодили рубильники, та намагалися вкрасти вентиляційну решітку.

Нагадаємо, неподалік, у цьому ж мікрорайоні, менше місяця тому, 16 березня, було скоєно аналогічну крадіжку електрообладнання на ЗТП-478, що розташоване неподалік недобудованого дитсадка. Тоді злочинці викрали 14 металевих дверцят електрощитової та пошкодили 7 рубильників (викрадені мідні деталі).

 «Рівнеобленерго» звертається до наших небайдужих споживачів – не будьте осторонь, повідомляйте інформацію про подробиці злочинів, скоєних на енергооб’єктах, про осіб, що можуть бути причетними до цих злочинів нашим працівникам за номером телефону (0362) 69-44-52 або до поліції за номером 102. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також