Обікрав кіоск, бо хотів пограти на автоматах

1407 0

Ми у соцмережах:

Обікрав кіоск, бо хотів пограти на автоматах

Перебуваючи на іспитовому строку, 18-річний чоловік 8 жовтня, скоїв крадіжку. На Привокзальному майдані у Рівному він обікрав кіоск.

Близько восьмої ранку пошкоджені ролети виявив власник, 44-річний рівнянин, та одразу повідомив до поліції. Злодій забрав харчі та 250 гривень. Зі слів підприємця, сума завданого збитку становить понад 4 тисячі гривень.

Працівники карного розшуку вже за кілька годин виявили крадія, який, зайшовши до найближчого магазину, саме пропонував купити у нього овочі і фрукти. Зловмисник, 18-річний рівнянин зізнався, що товар вкрав, а гроші встиг програти в ігрових автоматах.  

За фактом крадіжки, вчиненої з проникненням у приміщення, слідчі Рівненського відділу поліції розпочали досудове розслідування. Вони з’ясували, що 18-річний рівнянин перебував на лаві підсудних за зберігання наркотичних засобів та вчинення розбійного нападу, за що суд призначив покарання з іспитовим строком. За вчинену крадіжку тепер йому загрожує до шести років позбавлення волі, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також