Обласна рада не оголошуватиме Муляренкові недовіру

1790 0

Ми у соцмережах:

Обласна рада не оголошуватиме Муляренкові недовіру

Президія Рівненської обласної ради сьогодні рекомендувала не виносити на сесію 7 серпня проект рішення про недовіру голові Рівненської ОДА Олексію Муляренку.

Проект рішення ще у липні подав радикал Олександр Ширяєв. У ньому йдеться не лише про недовіру, а й про звернення до президента з вимогою звільнити пана Муляренка.

На президії член фракції БПП Валентин Крока зазначив, що профільна комісія з питань місцевого самоврядування, яку він очолює, рекомендувала питання зняти з розгляду.

За словами пана Кроки, Олександр Ширяєв не прийшов на засідання, тож він, як голова комісії, не розуміє, які підстави звільнення голови ОДА.

- Область за сім місяців показує хороші результати і у залученні інвестицій, і у рості ВВП, і у ремонті доріг. За що звільняти? - апелював Валентин Крока.

Опонував панові Кроці голова фракції "Батьківщина" Микола Кучерук, зазначивши, що право депутата - виносити такі рішення, і голосувати за них потрібно на сесії.

Лише пан Кучерук та Микола Драганчук серед членів президії проголосували, щоб проект Олександра Ширяєва винесли на сесію. Алла Черній та Олексій Бучинський утрималися, усі інші, зокрема радикали Сергій Свисталюк та Оксана Лозова, проголосували проти.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також