Обурені студенти прийшли за допомогою

1493 1

Ми у соцмережах:

Обурені студенти прийшли за допомогою

Сьогодні у кабінеті начальника управління і освіти Рівненської ОДА Григогрія Таргонського зібралися обурені студенти Рівненського економіко-гуманітарного та інженерного коледжу та їх батьки.

Нагадаємо, що у закладі знову загострення проблеми з навчанням. До цього часу коледж очолював Едуард Гайдук, а нині, на посаді керівника закладу поновився його попередник – Петро Тадеєв, який є одним із засновників коледжу.

Студенти розповідають, що цьогоріч навчання проводилося у приміщенні МЕГУ на вул. Ст. Дем’янчука, а 25 березня договір оренди приміщення було розірвано і навчання припинилося та невідомо коли відновиться.

Обурені матері хотіли дізнатися про конкретні дії та почути відповіді на питання – чому загальмовано навчальний процес.

- Управління освіти і науки Рівненської ОДА підтримує вашу позицію. Діти мають отримувати освітні послуги! Люди стали заручниками особистих амбіцій окремих осіб. Якщо конфлікт не буде вичерпано, то буде втручатися влада. На 18 квітня вже запланована робоча зустріч співзасновників, яка проходитиме під головуванням заступника голови РОДА Світлани Богатирчук-Кривко, – сказав студентам та батькам керівник обласного управління освіти  Григорій Таргонський.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також