Одесити вчинили напад на Мирогощанський аграрний коледж

3126 0

Ми у соцмережах:

Одесити вчинили напад на Мирогощанський аграрний коледж

Близько о пів на п’яту ранку сьогодні, 17 травня, троє одеситів у балаклавах проникли на територію агарного коледжу у Мирогощі Дубенського району і, погрожуючи, зв’язали охоронця та вахтерку. Чоловіки хотіли вкрасти гроші з банкомату за допомогою болгарки.

Правоохоронці затримали розбійників. Ними виявилися 24-х, 25-ти та 44-річні жителі Одеської області.

Як повідомив т.в.о начальника ГУНП в Рівненській області Сергій Волков, зловмисники приїхали на автомобілі «Audi», який має іноземну реєстрацію. Віджавши пластикове вікно з тильної сторони коледжу, вони проникли у приміщення, де розташований банкомат.

 Погрожуючи викруткою, нападники мотузками зв’язали руки та ноги 50-річного охоронця, жителя Здолбунівського району, та 49-річної вахтерки, місцевої мешканки, наказали їм мовчати та перевели у підвал.

У момент, коли зібралися заволодіти грошовими коштами із банкомата за допомогою болгарки, їх затримали спецпризначенці.

Всі троє, двоє з яких раніше судимі, затримані за статтею 208 Кримінального процесуального кодексу України та перебувають в ізоляторі тимчасового тримання.

Вирішують питання про повідомлення їм про підозру та обрання міри запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

«Відомості за фактом розбійного нападу внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією частини 3 статті 187 Кримінального кодексу України, — зазначив Сергій Волков. — Наразі всіх трьох перевіряють на причетність до інших кримінальних правопорушень».

Відділ комунікації ГУ НП у Рівненській області

Не виключено, що саме  цей гурт вночі, 14 травня, на вулиці Фабричній у Рівному пошкодив банкомат ПриватБанку. Крадіжки грошей там не виявили, але камера спостереження банкомату була заклеєна. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також