Одного з кандидатів на посаду директора обласного департаменту соцзахисту не допустили до співбесіди

2866 0

Ми у соцмережах:

Роман Ельяшевський

Сьогодні, 5 червня, конкурсна комісія оцінювала письмові роботи другого етапу конкурсу на посаду директора обласного департаменту соцзахисту. За їхніми результатами одного з двох кандидатів не допустили до співбесіди, що буде завтра 10-й годині ранку.

Не потрапив до третього, заключного, етапу працівник Костопільської РДА Роман Ельяшевський. Конкурсна комісія оцінила його відповідь на запитання про надання соціальних послуг в ОТГ тільки на 0,5 бала. А відповідно до вимог конкурсу, учасник, який набирає 0,5 і менше балів хоча б з одного питання, на наступний етап не проходить.

На перше питання – щодо роботи з новим порядком нарахування субсидій – пан Ельяшевський, на думку комісії, впорався на 1,25 бала.

Оцінити роботи учасників конкурсу запрошували експертів: директора Центру регіонального розвитку на Рівненщині Руслана Сивого, який свого часу сам керував обласним департаментом соцзахисту, та докторку економічних наук та завідувачку кафедри трудових ресурсів і підприємництва НУВГП Людмилу Безтелесну.

- Ми не ставили бали, лише давали свої рекомендації комісії, - розповідає Руслан Сивий. – Роботи не були підписані, тож ми не знали, кому з учасників належить яка відповідь. Для нас це були «учасник №1» та «учасник №2». Не сказав би, що відповіді були поганими. Робота другого учасника виглядала краще, але не знав, що один з кандидатів, за висновком комісії, не пройшов.

Під №2 був нинішній в.о. директора департаменту соцзахисту Олексій Шамак. Завтра на нього ще чекає співбесіда, проте, як прогнозували, саме він і очолить департамент, який з 2016 року – без керівника.

Олексій Шамак. Фото - з його сторінки у соцмережі

До слова, конкурс розпочався минулої п’ятниці. Під час першого етапу учасники писали тести. Роман Ельяшевський встановив рекорд – за близько 10 хв дав правильні відповіді на всі 40 запитань. В Олексія Шамака було 37 правильних відповідей.  

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також