Одного – закрили, іншого – відпустили

1439 0

Ми у соцмережах:

Одного – закрили, іншого – відпустили

В ізоляторі тимчасового тримання поліції перебуває 24-річний рівнянин, якого затримали 12 квітня патрульні поліцейські на залізничному вокзалі Рівного з гранатою у сумці.

Нагадаємо, що патрульні помітили підозрілих чоловіків з ознаками наркотичного сп'яніння. Під час поверхневої перевірки у 24-річного рівнянина виявили гранату РГД-5, запал та два ножі. 

Екіпаж патрульних викликав слідчо-оперативну групу та працівників вибухотехнічного відділу. Місце події огородили та евакуювали людей з вокзалу. Небезпечні предмети вилучили та направили на експертизу.
Обох молодиків затримали.

24-річного відправили до ізолятора тимчасового тримання. Слідчі Рівненського відділу поліції вже повідомили рівнянину про підозру у незаконному поводженні зі зброєю та бойовими припасами, та підготували клопотання до суду про обрання йому міри запобіжного заходу - тримання під вартою. Він запевняв, що гранату знайшов. Його товариш поки що повернувся додому, бо став свідком. Поліцейські встановлюють усі обставини події, зокрема походження вибухонебезпечних предметів.

Читайте більше -  У Рівному на залізничному вокзалі затримали чоловіків з набитою сумкою зброї


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також