Олександр Турчинов в Рівному сказав, коли завершиться війна

8596 0

Ми у соцмережах:

Олександр Турчинов в Рівному сказав, коли завершиться війна

В неділю на Майдані Незалежності помітили Олександра Турчинова. Колишній секретар Ради національної безпеки та оборони також планує побувати в Дубно та Костополі.

 А в обласному центрі він виступив біля пам’ятника Тарасу Шевченку. На площі було багато прихильників і кандидатів від «Європейської солідарності» до місцевих рад.

Його риторика стосувалась глобальних проблем України. Турчинов вважає, що тривалий економічний спад, перспективи об’єднання Зе-команди і ОПЗЖ на тлі коронакризи серйозно загрожують безпеці країни:

«До влади прийшли люди, які не є професіоналами в будь-якій сфері: вони не розуміють що робити, не знають що робити і головне - не вчаться. Півтора роки - це достатній період, але бажання в них немає».

Нагадаємо, Олександр Турчинова з 23 лютого, після втечі Віктора Януковича був призначений виконувачем обов'язків Президента України. Був Верховним Головнокомандувачем Збройних Сил України. А з грудня 2014 по травень 2019 року працював на посаді Секретаря Ради національної безпеки і оборони України.

«Нам нав'язують під гаслами «мир!мир!мир!» повзучу капітуляцію. Я сказав про це Зеленському: не можна говорити, що за тиждень можна завершити війну, бо війна це не стрільба на сході. Бо війна не завершиться поки хоча б один метр нашої землі буде під окупацією і доки хоч один російський солдат буде на українській території», - сказав Олександр Турчинов у Рівному.

Також він звернувся до рівнян з проханням підтримати кандидатів від ЄС та Олександра Третяка на міського голову Рівного. Турчинов з Олександром познайомились на фронті:

«Ми познайомились ще на початку війни коли було дуже важко і тоді економіка була зруйнована, оборонний комплекс був зруйнований, підприємства доведені до банкрутства. У наших захисників не було навіть шоломів - нічого не було. Тоді ми звернулися до добровольців, а з іншого боку ми звернулися до волонтерів, бо армії треба було допомагати, а держава ще не мала ресурсу для того щоб запустити оборонний комплекс. У наших військових частинах розпродали все - не було навіть військових польових кухонь, люди були на сухпайку. Тоді завдяки волонтерам, в тому числі таким як Олександр, ми змогли тоді вистояти. Там на фронті ми і познайомились.

Тому коли ми говоримо про вибори 25 жовтня - йдеться про України, бо розгортається боротьба між обєднанням капітулянтів з одного боку, а з іншого - патріотичних сил. І саме «Європейська солідарність» об’єднує патріотичні сили і для того, щоб будувати європейського стандарту міста і села, а також щоб формувати порядок денний. Бо тільки сильні країни поважають, тільки сильні країни бояться вороги», - резюмував Турчинов.

Передвиборча агітація


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також