Олексій Муляренко - серед найвідповідальніших у рейтингу голів ОДА

1747 0

Ми у соцмережах:

Олексій Муляренко - серед найвідповідальніших у рейтингу голів ОДА

Відповідно до рейтингу аналітичного порталу «Слово і діло», за кількістю виконаних обіцянок голова Рівненської облдержадміністрації Олексій Муляренко входить у першу десятку серед усіх керівників областей України.

За даними ресурсу, Олексій Муляренко дав 26 обіцянок, з яких 14 вже виконано, ще 10 - у процесі реалізації.

Серед виконаних головою Рівненської ОДА обіцянок експерти «Слова та діла» відзначають будівництво нових шкіл у селі Шпанів Рівненського району та селі Пісків Костопільського району. Також вони зафіксували створення торік 800 обіцяних додаткових місць у дитячих садках Рівненщини.

 

Крім того, відповідно до планів, збудували дорогу Дубно-Тараканів, відремонтували здолбунівську об’їзну в напрямку Острога, костопільську об’їзну дороги та ще низку інших запланованих проектів.

 

На завершальній стадії, але все ще у процесі виконання такі проекти, як ремонт 9 км дороги в районі с. Милятин, реконструкція будинку культури в с. Слобідка, відкриття інформаційних туристичних офісів тощо.

 

Таким чином, на середину лютого 2018 року очільник Рівненщини, за висновками експертів, виконав більше половини даних обіцянок.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також