Ольга Полюк: «У такий вітер я ще не виконувала свої складні стрибки»

1321 1

Ми у соцмережах:

Ольга Полюк

30-річна лижна акробатка Ольга Полюк, яка єдина на Олімпійських іграх у Пхенчхані представляла Рівненщину, не змогла пробитися до фіналу.

У першій спробі Ольга показала десятий результат. Згідно з регламентом, шість найкращих фрістайлісток пройшли до наступної стадії, а решта у другій спробі мали поборотися за ще шість путівок до фіналу. Ольга вирішила ускладнити другий стрибок, але не впоралася, зазнавши падіння під час приземлення. У підсумку у нашої спортсменки – 16 місце.

- Я зробила все, що могла, але не склалося, результат не той, не вийшло потрапити до фіналу, - сказала після виступу Ольга Полюк. - Складні були погодні умови. Тренувалися в жахливих умовах, в такий вітер я ще не виконувала свої складні стрибки. Тож не змогли натренувати саме складну програму. Ми з тренером вирішили спочатку стрибати подвійне сальто, а потім потрійне. З подвійним я впоралась, а потрійне трішки не вийшло. Хочу подякувати усім, хто за мене вболівав. Я отримала дуже багато повідомлень, усім дуже дякую.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також