Омельчук з медаллю, юніори — без

1421 0

Ми у соцмережах:

Олена Костевич та Олег Омельчук

Одну медаль на трьох здобули рівненські пістолетники на чемпіонаті світу з кульової стрільби у Південній Кореї. Бронзову нагороду, і ми про це вже розповідали, здобув Олег Омельчук. Цього результату Олег досяг у стрільбі на 10 метрів у парі з чернігівчанкою Оленою Костевич.

Крім цього, Омельчук виступав у двох особистих дисциплінах. На 50 метрів він став десятим, а на 10 метрів — дев’ятнадцятим.

Паралельно у змаганні юніорів виступали рівняни Дмитро Гонта та Анастасія Семчишина. У міксті на 10 метрів вони стали чотирнадцятими. В особистому заліку на 10 метрів Гонта показав 35-й результат, а Семишина — 21-й. На 25 метрів Анастасія стала 29-ю.

— Медаль, яку здобув Омельчук, — це прекрасно, — прокоментував виступ своїх вихованців тренер Сергій Бондар. — Хоча, думаю, особисто і Омельчук, і Гонта не показали увесь свій потенціал. Впевнений, вони здатні на більше. Щодо Семчишиної, то вона виступила на тверду четвірку. На пневматиці показала свій найкращий результат, на 25 метрів — свій найкращий результат сезону.

Нагадаємо, бронзова медаль, здобута Олегом Омельчуком, стала першою дорослою медаллю, яку вибороли рівненські стрільці на чемпіонатах світу.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також