Особливості та переваги нового iMac

593 0

Ми у соцмережах:

Особливості та переваги нового iMac

Поява нового iMac із 24-дюймовим екраном Retina 4.5K стала визначною подією для більшості сучасних людей. Плітки про появу нового планшету ходили досить довго і нарешті довгі очікування призвели до старту продажів новинки. Потенційним покупцям одразу кидається в очі сучасний «плаский» дизайн планшету. Поєднуючись із вузькими рамками планшет виглядає надзвичайно стильно. А потужний ARM-процесор M1 гарантує не лише ефектний вигляд, а й чудові технічні характеристики техніки. Варто зазначити, що це перший iMac, що був створений на базі SoC M1.

Товщина корпусу новинки – всього 1.5 міліметрів

Товщина корпусу нового планшету, роздивитись який уважніше можна на mrfix.ua, складає всього 11,5 міліметрів, що вигідно відрізняє його від попередніх моделей. Зовні він схожий на iPad Pro, щоправда останній відрізнявся значно більшими габаритами. Схожість пояснюється, в першу чергу, корпусом, що виконаний із металу та пласкими рамками. Окрім вузьких рамок, планшет виділяться досить широким «підборіддям» знизу. За першим відгуками, тримати технічну новинку в руках та працювати на ній – надзвичайно зручно. Діагональ екрана складає 23,5 дюйми. Зображення екрану приємно радує максимально чіткими та яскравими кольорами, екран підтримує технології Wide Color (P3) та True Tone.

Революційний процесор M1

Особливу увагу під час презентації компанія Apple зупинила на революційному процесорі M1, о став основою новенького iMac. Представники компанії стверджують, що планшет був створений із нуля. Варто зазначити, що виробникам не вдалось відмовитись від активної системи охолодження гаджету. У нещодавно презентованому iMac встановлено два вентилятора невеликого розміру. Вони замінили більш громіздку теплову систему попереднього покоління. Попри компактні розміри вентиляторів, їх потужність нічим не поступається тепловій системі.

Збільшена продуктивність

Порівнюючи новий iMac із моделлю попереднього покоління iMac 21.5, виробник обіцяє значне збільшення продуктивності техніки. Також виробник акцентує увагу на оновленні камери мікрофонів. Камеру замінено на покращений варіант, а три мікрофони ефективно відсіюють навколишні шуми. Тобто якість картинки та звуку у новенькому планшеті стане ще кращою.

Анонс новинок

Нещодавно компанія Apple анонсувала кілька безпровідних клавіатур та мишку, що радують не лише технічними характеристиками, а й кольоровою гамою, що ідеально пасує до нового iMac. Товар доступний у семи кольорах. Окрім базової палітри виробник додав жовтий, помаранчевий та фіолетовий колір.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також