Отримали гранти на творчі проекти

1102 0

Ми у соцмережах:

Отримали гранти на творчі проекти

Документальний фільм, театральний «Baby room», онлайн-гід та музейна експозиція. На такі творчі проекти отримали обласні гранти митці Рівненщини.

Грошові сертифікати вручили голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко та голова облради Олександр Данильчук. На реалізацію кожної зі своїх ідей володарі грантів отримають 22-25 тисяч гривень. На ці кошти знімуть документальний фільм «Традиція серпанкового ткацтва у селі Крупове Дубровицького району», облаштують театральну студію для малюків, створять онлайн-гід екскурсійними маршрутами Рівного та концепцію виставки для краєзнавчого музею «Рівненщина у 1900-1939 роках».

 

Крім того, від керівництва області провідні діячі, ветерани і пенсіонери культури та мистецтва отримали стипендії. Серед них – письменники, художник, керівник хору, народна майстриня, музейник та працівники архівів. Усі вони цього року одержуватимуть щомісяця по 500 гривень.

 

Нагадаємо, виплату грантів та стипендій голови облдержадміністрації та голови облради діячам культури і мистецтва започаткували ще у 2003 році. 



ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також