Отримають гроші за корів

1685 0

Ми у соцмережах:

Отримають гроші за корів

Для отримання дотації за утримання корів селянам Рівненщини необхідно до 1 квітня поточного року подати до Мінагрополітики документи.

Прес-служба Рівнеснької ОДА повідомила, що ті, хто хоче отримати дотацію за корів, повинні подати заявку (в електронному та паперовому вигляді); довідку про відкриття поточного рахунка, видану банком; копію звіту про стан тваринництва (форма 24-сг) станом на 1 січня поточного року, засвідчену органом державної статистики;
довідку, чинну на дату подання заявки, про відсутність заборгованості з податків і зборів, контроль за справлянням яких покладено на органи доходів і зборів, — у паперовому вигляді або сформовану в електронному вигляді в електронному кабінеті платника податків на офіційному веб-сайті ДФС.

Документи подаються в електронному вигляді (скановані копії усіх документів) на e-mail: info@minagro.gov.ua та у паперовому вигляді за адресою 01001, м.Київ, вул. Хрещатик, 24.

Заявка розміщена на сайті Міністерства агарної політики та продовольства України в розділі «Підтримка аграріям» - у  підрозділі «Підтримка тваринництва». 

Нагадаємо, дотація за утримання корів надаватиметься двічі на рік. За кожну наявну на 1 січня та 1 липня поточного року корову передбачено 1,5 тис. грн, двома рівними частинами по 750 грн за півріччя.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також