Палаючий вагон з деревиною відчепили від цистерни з пальним, щоб не вибухнула

2246 0

Ми у соцмережах:

Палаючий вагон з деревиною відчепили від цистерни з пальним, щоб не вибухнула

Сьогодні о 00:13 ночі до Служби порятунку Рівненщини за номером «101» надійшло повідомлення про пожежу на залізничній станції, у Рівному. Пожежу гасили дві години 19 рятувальників та пожежний потяг.

Туди було направлено чергові караули 1-ї та 2-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Рівне та оперативно координаційний центр області. Залізничники ще до приїзду рятувальників відключили електропостачання. Пожежа виникла у одному з вагонів вантажного потяга. Існувала загроза перекидання полум’я на поруч розташовану цистерну з паливо-мастильними матеріалами.

Бійцями ДСНС було подано два водяних та один повітрянно-пінний ствол на ліквідацію пожежі та один водяний ствол на охолодження цистерни. Керівником гасіння пожежі було прийнято рішення залучити до ліквідації пожежний потяг та від’єднати поруч розташовану цистерну. На місці пожежі працювала оперативна група Головного управління Держслужби з надзвичайних ситуацій області на чолі з заступником начальника ГУ ДСНС області з реагування на надзвичайні ситуації полковником Ігорем Михальчуком. Вже о 00:27 пожежу вдалося локалізувати, а о 02:15 повністю ліквідувати. Жертв та постраждалих немає.

До ліквідації пожежі було залучено чотири автомобілі спецтехніки ДСНС 19 чоловік особового складу, один пожежний потяг та шість працівників пожежного потягу. Причини виникнення пожежі та завдані нею збитки встановлюються. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також