Пасажир поскаржився на маршрутника у соцмережі

1939 0

Ми у соцмережах:

Пасажир поскаржився на маршрутника у соцмережі

На водія маршрутки «Сарни-Київ» на Рівненщині поскаржився у соцмережах Артем Макуха. За його словами, водій грубив, весь час поїздки говорив по телефону та порушував правила дорожнього руху .

Тепер пасажир хоче, щоб ліцензію підприємця на перевезення переглянули, повідомляє Північ. інфо.

- Водій всім ТИ-кав, звертався тільки в грубій формі, за здачу визвірювався, ніби ми маємо давати без решти, коли я взагалі не знаю скільки коштує проїзд, як я наготовлю без решти. В кінці пасажири були винні один одному гроші а водій був задоволений. Їхав увесь час говорив по телефону (не по блютузу), порушував правила дорожнього руху, в грубій формі на зупинці сказав, що у нас тільки 5 хв. Відкрив вікно в 6:00, коли ще холодно, що всі в салоні мусили вдівати светри і не зважав, що за ним відразу було двоє дітей. Я розумію відкрити на 5 хв, щоб в салоні не так тепло було, а свіженько, але ж не всю дорогу. У мене склалося враження що він останній день працює. Я до такого ставлення не звиклий і для мене це не норма життя, тому підприємцю скажу, що по поверненню я ним “плотно” займусь і доб’юся того, щоб його ліцензію на перевезення переглянули і по можливості анулювали, - стверджує Артем Макуха.

 На такий пост у соцмережах відреагував і сам водій тієї маршрутки. Втім, у нього дещо інша версія поїздки:

- Я ні в кого нiчого не вимагав, просто просив, щоб пасажири по можливостi давали без решти. Пояснюю ситуацію, цей маменькин синочок в Коротенi на заправцi затримав маршрутку на 20 хвилин, тому що хотiв дуже гарно в 6 годин ранку поснідати. І ми всi його чекали, і я йому зробив зауваження. Тому що вiн в дорозi думав тiльки про себе. Тому я виявився хамом і грубіяном. По телефону не розмовляв, правила дорожнього руху не порушував. Вiкно вiдкривав періодично, тому що мама дiтей просила, бо її закачувало. Якщо ви в +20 замерзли, сказали б , я вмикнув би пічку, - відповів на звинувачення пасажира водій маршрутки Віталій.

Нагадаємо, нещодавно водія рівненської маршрутки «Шалена черепаха» звільнили після скарги пасажирів на те, що той, під час поїздки тримав кермо і паралельно сидів у телефоні у «Фейсбуці». 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також