Патрульні розшукали водія, який скоїв ДТП та втік (ВІДЕО)

408 0

Ми у соцмережах:

Патрульні розшукали водія, який скоїв ДТП та втік (ВІДЕО)

Учора у Сарнах, близько 16-ї години, патрульним надійшов виклик про дорожньо-транспортну пригоду. Заявник повідомив, що на вулиці Європейській автомобіль Volkswagen наїхав на його припаркований легковик Opel, після чого водій покинув місце події.

Очевидець розповів поліцейським, що намагався зупинити водія, але той проігнорував його та поїхав у бік вулиці Набережної.

Патрульні переглянули камери відеонагляду, які були в одному із магазинів, та встановили номерний знак транспортного засобу, який причетний до ДТП. Орієнтування передали всім екіпажам поліції.

Уже сьогодні, близько 4-ї години ранку, інспектори зупинили автомобіль, схожий за орієнтуванням. Під час перевірки документів патрульні з'ясували, що водій неодноразово притягувався судом до адміністративної відповідальності за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп'яніння.

Спілкуючись із 50-річним водієм,  інспектори виявили ознаки сп'яніння. Однак проходити огляд чоловік відмовився.
На винуватця патрульні склали такі адмінматеріали: за керування транспортним засобом у стані сп'яніння особою, яка двічі упродовж року притягалася за це ж правопорушення, за порушення ПДР, що спричинило ДТП, за залишення місця автопригоди, за повторне упродовж року вчинення порушень.

Оскільки у діях громадянина вбачалися ознаки кримінального правопорушення за статтею  382 ККУ  (Умисне невиконання вироку, рішення, ухвали, постанови суду, що набрали законної сили) , на місце інспектори викликали слідчо-оперативну групу для з'ясування усіх обставин. Транспортний засіб евакуювали на арештмайданчик.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також