Патрульні затримали вантажівки з деревиною

1213 0

Ми у соцмережах:

Патрульні затримали вантажівки з деревиною

Сарненські патрульні виявили деревину у водіїв, на яку ті не мали жодних документів.

Під час патрулювання а/д Київ -Ковель-Ягодин патрульні помітили автомобіль ДАФ з напівпричепом, у якого не підсвічувався номерний знак у темну пору доби. У водія рне було посвідчення водію відповідної категорії, а також полісу обов'язкогового страхування. Під час поверхневої перевірки транспортного засобу патрульні виявили дошку та брус, ймовірно, породи сосна без відповідних документів.

На 33- річного водія винесли постанови за керування водієм транспортним засобом з неосвітленим номерним знаком, що не дозволяє чітко визначити символи номерного знаку з 20 метрів, та за керування транспортним засобом особою, яка не має при собі посвідчення водія відповідної категорії, а також поліса (договору) обов'язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів.

А вже близько 17 години, на посту у Сарнах інспектори зупинили вантажний автомобіль ДАФ, з причепом за порушення правил дорожнього руху, який перевозив обрізну дошку. При перевірці документів, патрульні виявили відсутність документів на первинну сировину. В обох випадках викликали слідчо-оперативну групу. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також