Патрульній поліції Рівненщини – два роки

1482 0

Ми у соцмережах:

Патрульній поліції Рівненщини – два роки

Поліцейські нової патрульної поліції сьогодні відзначають другу річницю від дня створення.

Ще два роки тому лише 193 із них присягнули на вірність українському народові, а нині їх у лавах патрульних — майже півтисячі. За цей час вони винесли 51 тисячу постанов у сфері дотримання правил дорожнього руху, допомогли розкрити понад тисячу злочинів за «гарячими» слідами, виявили майже трьох тисяч водіїв у стані сп’яніння та врятували не один десяток людських житті

За зовсім невеликий період кількість патрульних вдвічі збільшилася. Поліцейські забезпечують безпеку на дорогах та порядок на вулицях. І не тільки в обласному центрі, а й в області. За цей час створені нові підрозділи – тактика оперативного реагування, велопатрулі.

З нагоди другої річниці у Рівному відбулося урочисте шикування. Привітати патрульних прибули заступник голови Нацполіції України Олександр Фацевич, представники обласної влади, силових структур та рятувальники.

- Реформа поліції закінчиться тоді, коли ви станете керівниками, — звернувся до патрульних заступник Голови Нацполіції Олександр Фацевич. — За два роки роботи ви показали, що довіра до поліції є. Тож ви і надалі маєте тримати руку на пульсі. Бажаю здоров’я, натхнення успіхів, та головне – повертатися додому, до рідних, цілими та неушкодженими, а як оберіг передаю вам від голови Нацполіції Сергія Князєва ікону Архангела Михаїла.

Під час урочистостей патрульних нагородили відзнаками, у тому числі й Рівненської облдержадміністрації.

А найкращі патрульний, поліцейські екіпажі та рота отримали справжні козацькі атрибути – бунчук, шаблі та щит. Так відзначили поліцейських за високі результати у роботі.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також