«Паваротті» з Рівненщини повернувся з війни «на щиті»: талановитий артист загинув на Запоріжжі (ВІДЕО)

1602 0

Ми у соцмережах:

«Паваротті» з Рівненщини повернувся з війни «на щиті»: талановитий артист загинув на Запоріжжі (ВІДЕО)

Богдан Соломка - надзвичайно світлий, талановитий артист театру мюзиклу м. Київ та соліст Рівненської обласної філармонії у минулому. Амбітний, цілеспрямований, щирий та справедливий. Безжальна війна забирає найкращих. Ще стільки сили, стільки планів, стільки прагнень залишилися невиконаними. Сміливі воїни на власних плечах тримають наше повсякдення, а самі йдуть у світ страшної війни.

- 31 - річний Богдан Соломка з початком повномасштабного вторгнення рф в Україну, разом із татом, рідним братом Романом, взяв до рук зброю, одягнув піксельний однострій та став на захист нашого з вами спокою. Старший солдат Богдан Соломка служив в лавах «Правого сектору» парамедиком. Виконуючи бойове завдання на Запорізькому напрямку, він загинув. Поруч був рідний брат, який отримав тяжку контузію, але це не завадило йому евакуювати тіло Богдана з поля бою, - повідомляє Сарненська міська рада.«Паваротті» повертається на щиті! Саме такий позивний був у Богдана, він боровся за державу, за культуру, яку ніс у маси, за незалежність нашої держави! Він був неперевершеним у всьому! Навіки у строю! Вічна слава та пам’ять Герою. Родина у скорботі,  адже втратила люблячого сина, чоловіка, брата, доброго та щирого друга, веселого та справжнього, дбайливого та чесного. Втім, на завжди у пам’яті рідних, друзів, побратимів та знайомих залишиться його посмішка. Тепер Богдан — воїн небесного війська, який захищатиме нас із висоти. Шановні Олено Іванівно, Юрію Васильовичу, Анно, Романе, Назаре, висловлюємо вам щирі співчуття та розділяємо з вами гірку, непоправну втрату.

Завтра, 25 січня , Сарненська громада проведе Богдана його останньою життєвою дорогою.

11:00 - траурне служіння та прощання у церкві «Благодать», вул. Широка, 1
13:00 - прощання на центральній площі міста
14:00 - поховання на Алеї Героїв, на кладовищі по вул.Шарпака

У випадку оголошення повітряної тривоги, прощання на центральній площі буде скасовано.  

22 серпня 2022 року на ютуб-каналі Бутусов плюс вийшло інтерв'ю з військовиком: "Коли лежиш в багнюці з автоматом, скучаєш за сценою", - актор театру і кіно Богдан Соломка.

 

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також