Пенсіонери-силовики пікетували Рівненську обласну раду (ФОТО)

4081 0

Ми у соцмережах:

Пенсіонери-силовики пікетували Рівненську обласну раду (ФОТО)

Вже четвертий раз громадські організації ветеранів силових структур Рівненської області вийшли на пікет обласної ради, вимагаючи перерахунку їхніх пенсій.

Як пояснили організатори акції, на рівні держави від усіх громадських організацій направлене звернення до президента України з вимогою такого перерахунку. До обласної ради вони принесли папір з надрукованими вимогами.

Зокрема, ветерани-силовики вимагають “невідкладно перерахувати раніше призначені пенсії і здійснити їх виплату з 1 січня 2018 року особам, звільненим з військової служби, та пенсіонерам органів внутрішніх справ з 1 січня 2016 року”.

Серед наведених аргументів такого підвищення вказуються інфляція, зростання мінімальної зарплатні, підвищення ціни зниження купівельної спроможності населення.

Заодно організатори пікету вимагають підняти зарплати у 2,5 рази, а пенсії — у 2 рази, запровадити регулярний перегляд наборів продуктів харчування та прогресивну шкалу оподаткування доходів населення, а також нецільове використання бюджетних коштів на “жирування” чиновників.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також