Пепі та Жуліо Сезар поведуть «Верес» до єврокубків

1752 0

Ми у соцмережах:

На фото: Пепі

У день, коли рівненський «Верес» проводив перший у новому році офіційний матч, стало відомо, що в команді з’явилося два новачки. Не просто новачки, а легіонери з Бразилії.

Одного з них, 21-річного, звати Пепі (Габріель де Соуза Луіз Пауло), іншого, 22-річного – Жуліо Сезар (Морейра Рібейро Жуліо Сезар). Перший у заявці вказаний як захисник, другий як нападник.

Багато інформації про обох в Інтернеті не знайдеш. Пепі грав за молодіжні команди бразильських клубів «Фламенго» та «Аудакс». Жуліо Сезар виступав у третьому дивізіоні регіонального бразильського чемпіонату за команду «Гуаратингета», де голами не відзначився.

Чи справді молоді бразильці виявляться перлами, яких знайшли селекціонери «Вереса» у непрохідних джунглях, чи повториться історія з іспанцем Капаросом - побачимо. Принаймні на відміну від Капароса, який у чемпіонаті УПЛ на поле так і не вийшов, Пепі за «основу» вже зіграв. У матчі проти «Ворскли» він вийшов на останні хвилини, але врятувати команду від поразки 0:1 не зміг.

У Жуліо Сезара, найімовірніше, шанс буде в неділю, коли «Верес» у Львові гратиме проти «Динамо». Все тому, що нападник Михайло Сергійчук змушений пропустити поєдинок через перебір жовтих карток.

Заявивши Пепі та Жуліо Сезара, «Верес» зробив крок на ще один континент. У 90-х за рівнян виступали представники колишнього Союзу – росіяни, білоруси, грузини, молдовани, литовець та латиш. Минулого сезону у таборі нашої команди перебував Барнор Брайт з Гани. І от «Верес» дістався Південної Америки.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також