Під час обстрілу Києва снаряд росіян потрапив у захоронення радіоактивних речовин

1900 0

Ми у соцмережах:

Під час обстрілу Києва снаряд росіян потрапив у захоронення радіоактивних речовин

Росія бомбардує Київ усіма доступними видами зенітного та ракетного озброєння. Окупанти потрапили снарядом у захоронення радіоактивних речовин.

24 канал. повідомляє: приблизно о 01:20 внаслідок масового бомбардування Києва всіма доступними Росії видами зенітного та ракетного озброєння снаряди влучили у пункт захоронення радіоактивних відходів київської філії "Об'єднання Радон". Про це телефоном журналістам повідомили працівники підприємства. У той час вони перебували в укритті, ховаючись від ворожих обстрілів, які й досі тривають.

Автоматизована система радіаційного моніторингу вийшла з ладу. Але камери спостережень зафіксували падіння снарядів.  Після завершення ворожих обстрілів фахівці за допомогою переносних приладів проведуть оцінку радіаційної ситуації. Попередньо у Держатомрегулювання зазначили, що за межами санітарно-захисної зони загрози людей немає.

У пресслужбі ДСНС зазначили, що снаряд окупантів потрапив у паркан. На щастя, будівля підприємства та вмістилища залишилися цілими.

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також