Підліткам розповідали про інтимне

1891 0

Ми у соцмережах:

Підліткам розповідали про інтимне

У рамках роботи університету «Здоров’я нації» в обласній науковій бібліотеці відбулася тематична зустріч «Статеве виховання підлітків», на яку прийшли школярі та лікарі...

На зустріч запросили спеціалістів Рівненського обласного клінічного лікувально-діагностичного центру ім. В. Поліщука, Рівненського обласного центру здоров’я, учні природничо-математичного ліцею «Елітар», ЗОШ № 1 та ЗОШ № 13. Лікар-гінеколог Марія Ярута провела консультацію: «Статеве виховання – інформація для дівчат». Юрій Данилків, лікар-уролог, зупинився на темі «Статеве виховання – інформація для хлопців».

Щоб підлітки отримали необхідну для себе інформацію, фахівці запропонували учням невимушене та вільне спілкування. Зустріч проходила у форматі «запитання – відповідь». Діти отримали компетентні відповіді на запитання, що стосувалися особистої гігієни та профілактики захворювань, а також на найбільш хвилюючі питання, що стосувалися їх власного здоров’я.

Під час зустрічі школярі ознайомились з тематичною виставкою книг, а також з цікавістю переглянули відео «Статеве виховання підлітків» та «Життя ще простіше. Статеве виховання».

Мета заходу – популяризація здорового способу життя, отримання підлітками необхідних знань для збереження свого здоров’я та формування навичок відповідальної безпечної поведінки.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також