Підозру оголосили, але ще не судили

1288 0

Ми у соцмережах:

Підозру оголосили, але ще не судили

Слідчі повідомили про підозру колишньому рівненському посадовцю - начальнику відділу Держкадастру у Рівненському районі Олександру Доброжанському. 

У рамках кримінального провадження, відкритого за матеріалами управління захисту економіки в Рівненській області, слідчі обласного управління поліції за процесуального керівництва прокуратури області повідомили 41-річному рівнянину про підозру у вчиненні злочинів у сфері службової діяльності, передбачених частиною 2 статті 364 та частиною 1 статті 366 Кримінального кодексу України.

Відділ комунікації поліції Рівненської області повідомляє, що  зловживаючи своїм службовим становищем,посадовець вніс завідомо неправдиві відомості до офіційних документів. Достовірно знаючи про заборону, встановлену Земельних кодексом України, а саме мораторієм на продаж або іншим способом відчуження земельних часток (паїв), він погодив зміну цільового призначення земельних ділянок з "для особистого селянського господарства" на "для індивідуального садівництва". Зазначені ділянки, загальною площею 7,5 га, розташовані на околиці  мікрорайону «Північний».  Він фактично вивів землю із пайового фонду. Досудове розслідування за фактами службового підроблення та зловживання владою або службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки триває.

  

 

-- 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також