Підприємство “Українські лісопильні” відвідав посол Швеції в Україні

2348 0

Ми у соцмережах:

Підприємство “Українські лісопильні” відвідав посол Швеції в Україні

30 липня Рівненщину відвідав Надзвичайний і Повноважний Посол Швеції в Україні Мартін Хагстрьом. У рамках візиту пан Мартін провів ділову зустріч з Йоханом Дунбеком, представником інвесторів деревообробного підприємства “Українські лісопильні”, що нині працює у Костополі.

Метою зустрічі було ознайомлення з роботою підприємства з іноземними інвестиціями на Рівненщині. Йохан Дунбек ознайомив гостя з особливостями сучасного процесу виготовлення пиломатеріалів – від подачі деревини до складу готової продукції. Пан Мартін оглянув виробничі цехи підприємства та обговорив з представником інвесторів Йоханом Дунбеком умови ведення бізнесу в Україні та перспективи розвитку виробництва.

- Я вражений рівнем автоматизації та масштабами виробництва, - зазначив Мартін Хагстрьом. - Швеція та Україна сьогодні реалізовують низку інвестиційних проектів та інноваційних програм практично у кожній області України. Робота підприємства показує позитивний досвід залучення та реалізації інвестицій.

ТОВ “Українські лісопильні” - це нове деревообробне підприємство, що спеціалізується на виробництві соснових пиломатеріалів для меблевої, столярної та будівельної галузей, використовуючи сучасні технології деревообробки.

Для запуску виробництва на Рівненщині було інвестовано близько 25 млн. євро та створено майже 200 робочих місць. Компанія запрацювала у Костополі наприкінці 2017 року та активно нарощує обсяги виробництва. У найближчих планах - розвивати тут глибоку переробку деревини, зокрема, виробництво струганих погонажних виробів, клеєного бруса, вагонки, віконних і дверних компонентів.

Другим етапом плану інвесторів є будівництво ще одного деревообробного заводу в Сарненському районі на Рівненщині. На сьогодні триває процес обговорення можливості викупу земельної ділянки під будівництво наступного підприємства.

@

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також