Пішоходи порушували і виправдовувались

1164 0

Ми у соцмережах:

Пішоходи порушували і виправдовувались

Патрульні поліцейські склали цьогоріч 181 адмінматеріалів на пішоходів-порушників.

"Поспішав на роботу", "не зауважив", "тут було ближче", "завжди ходив і ходити буду" – такі та багато інших виправдань знаходять пішоходи-правопорушники, побачивши патрульних. Інспектори час від часу проводять профілактичні рейди, щоб виявити порушників та пояснити їм, що наражають на небезпеку власне життя.
З початку року інспектори склали понад 180 адмінматеріалів на пішоходів, які переходили дорогу в невстановлених місцях. Також зафіксували 29 дорожньо-транспортних пригод за участі пішоходів, з яких 26 – з травмованими, а 5 осіб загинуло.

Патрульна поліція Рівненщини повідомила невтішну статистику: упродовж минулого 2017 року на території обслуговування управління патрульної поліції в Рівненській області зафіксовано 152 дорожньо-транспортні пригоди за участі пішоходів. 16 з таких ДТП сталися на нерегульованих перехрестях, 49 - на регульованих перехрестях та ще 33 - поза межами пішохідних переходів.

Штраф за порушення Правил дорожнього руху пішоходами складає 51 гривень. У випадку, якщо пішохід перебуває в стані алкогольного сп'яніння, штраф зросте до 136 гривень. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також