PitBull Рівне повідомив, що на Рівненщині зупинили п`яного священника

4815 1

Ми у соцмережах:

PitBull Рівне повідомив, що на Рівненщині зупинили п`яного священника

Це сталось майже опівночі неподалік Рівного. Поліцейські звернули увагу на те, що на старенькому позашляховику не горіли задні габаритні вогні. Вони зупинили "Мерседес".

Почувши причину зупинки, водій вийшов з салону, постукав по вогнях, і сталось диво: вони знову загорілись.

- Під час спілкування з водієм, патрульним видилося, що він перебував у стані алкогольного сп'яніння, - повідомила РВ Наталія Воєвода, речниця патрульної поліції Рівненщини. - Пройти освідування на стан сп'яніння водій відмовився, але нього склали адмінпроткол за ч.1 статті 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Тим часом у спільноті PitBull Рівне у Фейсбуці з'явилась інформація про це затримання:

- Знайомтесь, Це - Ігор. Ігор - священник на Pокитнівщині. А ще - Ігор постійний клієнт патрульних, адвокатів та судів. Цієї ночі душпастира знову зупинили за порушення ПДР і вчетверте він був за кермом в не надто тверезому стані. Певно свято, і причастився панотець. За дивним збігом обставин попередні три протоколи отець Ігор «порішав», а так би вще поповнив бюджет на 70 тисяч і був би позбавлений права керування на довго -довго. Певно судді не зочуть забирати у батюшки право керування автомобілем, бо негоже панотцю до пастви в Рокитнівський район маршруткою їздити. Комфортніше - ж стареньким позашляховиком - мерседесом. А те, що випивший, так то причастя, і є кому простити і відпустити....Цікаво, а 4-й й протокол по статті 130 КУпАП теж батюшка «порішає»?

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також