Півдоби з пошкодженої труби у Рівному річкою текла питна вода

2279 0

Ми у соцмережах:

Півдоби з пошкодженої труби у Рівному річкою текла питна вода

Вчора по 18-й на подвір’ї Рівненської української гімназії, що на вулиці 24 Серпня, стався порив мережі. Вода інтенсивно почала витікати на проїжджу частину, проте зупинили витік тільки сьогодні близько 10-ї ранку.

Фактично цілу ніч з мережі витікала вода. «Річка» розлилася проїзною частиною на кілька сотень метрів. Близько 9-ї ранку з подвір’я гімназії ще витікав «струмочок».

 В аварійно-диспетчерській службі «Рівнеоблводоканалу» зазначили, що воду вже перекрито. Витікала вона через порив у мережі.

До слова, вулиця 24 Серпня – одна з найменших у Рівному і розташована якраз навпроти водоканалу.

Директор "Рівнеоблводоканалу" Андрій Карауш зазначив:

- Інформація про порив на диспетчерську «Рівнеоблводоканлу» поступила сьогодні о 7:45 ранку. О 8:30 наша бригада вже була на місці і перекрила воду. Мережа, на якій стався порив, перебуває на балансі гімназії. Тому її ремонтом і обслуговуванням має займатися балансоутримувач. Керівництво гімназії звернулось до нас із листом, щоб ми лише відкачали воду з підвалу навчального закладу, що ми вже зробили. А ремонтні роботи вони проводитимуть власними силами.

Нагадаємо, що з 25 січня у Рівному зросли тарифи на воду. Відтепер мешканці приватного сектора платитимуть трохи більше 16 грн за куб, а власники квартир – більше 17 грн.


Поділися з нами новиною! Тел./Viber/Telegram: +380673625686


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також