Почали судити депутата райради за напад на депутата обласної ради

1557 0

Ми у соцмережах:

Олександр Андріюк

24 квітня у Рівненському міському суді обрали запобіжний захід щодо екс-депутата Рівненської обласної ради, а нині депутата Здолбунівської райради Олександра Андріюка через нанесення тілесних ушкоджень депутату Рівненської обласної ради Володимиру Ковальчуку.

Нагадаємо, під час сесії Здолбунівської районної ради 20 вересня 2017 року депутат облради Володимир Ковальчук разом з депутатами Радикальної партії почав виходити з сесійної зали. Депутата районної ради Олександра Андріюка такі дії обурили і він накинувся на п.Володимира та намагався його затягнути до зали. У результаті сутички у п.Володимира було зламано ребро, що підтверджено документально з медичного закладу, пише сайт «ВСЕ».  

Відео сутички під час сесії:

Варто зазначити, що рік тому депутат-забіяка був визнаний винним у справі про побиття на сесії Здолбунівської районної ради голови РДА Сергія Кондрачука. Минулоріч покаранням було взяття на поруки Олександа Андріюка його колективом терміном на один рік, адже він щиро покаявся. Та, на жаль, повторно вчинив злочин. Але цього разу під час сутички дісталося Володимиру Ковальчуку.

Суд в повному обсязі задовольнив клопотання прокурора щодо запобіжного заходу.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також