Показали салют в бурштиновому краї

2316 0

Ми у соцмережах:

Показали салют в бурштиновому краї

Думки стосовно нього у мешканців міста Сарни різні.

Першою поширила повідомлення про вибухи у спільноті "Сарни як вони є" у Фейсбуці Тамара Колоїз.

Може хтось скаже , що за вибухи в районі кафе Саша.? Якщо це салюти, то хай бог милує, але невже це принесе щастя тим, хто це робить і для кого. І тут має хтось відповісти. Нам що мало вибухів? Люди схаменіться! - пише жінка.

Учасник спільноти  Ігор Задорнов додає: "Вибухи було чути навіть за містом, на на салют це не схоже, бо спалахів не видно. Це янтарщики з розуму сходять, гроші мають і понти колотять на весіллях і днях народження. Людина,яка чесно заробляє кошти і сплачує податки,  не влаштовує такого безладу, тим паче зараз коли в краіні війна і гинуть люди".

Fedor Perelman має на ситуацію іншу точку зору: "Завидуйте молча((:А что запрещено((:Заработал,имеет право отдохнуть!Где нарушения??"

Alla Dalova вважає так:  "Ніхто не каже ,що не мають права,просто зараз війна в країні і запускати такі салюти це занадто."

Наталія Лінг прокоментувала салют у Сарнах так:  "Пир. Чума. Вседозволенность. Безнаказнность. Дешёвый фарс. Души и остатки разума - сродни мыльным пузырям! Дорогие свадьбы, дорогие лакированные гробы. И..... бедность души!"

Відео сарненського салюту з'явилось в Ютубі під назвою "900$ феєрверк Сарни день 1", і  судячи по реакції, глядачі захоплено коментують побачене.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також