Поліцейський отримав вогнепальне поранення в аеропорту

1495 0

Ми у соцмережах:

Поліцейський отримав вогнепальне поранення в аеропорту

На повідомлення про підпал шин поблизу виборчої дільниці одразу виїхали поліцейські та рятувальники. Під час припинення правопорушення працівник поліції отримав вогнепальне поранення. Злочинців, які втекли з місця події на автомобілі, оперативно затримали

Тактику дій у максимально наближених до реальних ситуацій відпрацьовували сьогодні в рівненському аеропорту зведений загін поліцейських області спільно із нацгвардійцями та рятувальниками.

Цього разу сценарій чергових навчань передбачав забезпечення та недопущення порушень публічної безпеки та порядку під час проведення сесії обласної ради. За однією із фабул, на пленарному засіданні виявили бажання бути присутніми дві групи у понад сто осіб, одна із яких вдалася до провокацій. В іншій ситуації поліцейським необхідно було забезпечити доступ медиків до сесійної зали для надання допомоги особі, що потребувала госпіталізації через раптове погіршення стану здоров’я.

Координацію дій відпрацьовували всі задіяні підрозділи під час виявлення вибухонебезпечного предмета на вулиці. Після цього на повідомлення про підпал шин поблизу виборчої дільниці одразу виїхали поліцейські та рятувальники. Під час припинення правопорушення працівник поліції отримав вогнепальне поранення. Злочинців, які втекли з місця події на автомобілі, оперативно затримали.

- Основна мета навчань — це забезпечення безпеки громадян під час проведення масових заходів, у разі виникнення позаштатних чи надзвичайних ситуацій, а також вдосконалення дій, навичок працівників поліції, інших силових структур, — зазначив заступник начальника ГУНП в Рівненській області Руслан Стрельбіцький. — Сьогоднішній день показав певні практичні навички. Загалом усі учасники навчань спрацювали на належному рівні та довели, що сповна можуть справитися із поставленими перед ними завданнями. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також