Поліцейського судитимуть за смертельну автопригоду

1271 0

Ми у соцмережах:

Поліцейського судитимуть за смертельну автопригоду

Прокуратурою Рівненської області завершено досудове розслідування стосовно 32-річного поліцейського, інспектора групи реагування патрульної поліції Дубровицького райвідділу Володимира Клімчика, який збив 52-річну велосипедистку. Жінка загинула.

Прокуратурою Рівненської області забезпечено об’єктивне досудове розслідування та процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за підозрою працівника правоохоронного органу у вчиненні дорожньо- транспортної пригоди, внаслідок якої загинула людина.

Прес-служба прокуратури Рівненської області повідомила, що слідчими та процесуальним прокурором здобуто беззаперечні докази того, що у вересні 2017 року поблизу м. Дубровиця інспектор районного відділення поліції (перебував поза службою), керуючи автомобілем «Volkswagen touareg», порушив Правила дорожнього руху, наїхав і смертельно травмував 52-річну жінку-велосипедиста. Обвинувальний акт стосовно правоохоронця скеровано до суду для розгляду. Нині цей працівник звільнений з органів поліції. За вчинення цього кримінального правопорушення обвинуваченому загрожує покарання - позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також