Поліцейському наїхав на ногу, а поліцейську – вдарив в обличчя

1260 0

Ми у соцмережах:

Поліцейському наїхав на ногу, а поліцейську – вдарив в обличчя

Нетверезий водій «Сітроена» вчинив у Рівному злісну непокору поліцейським.

Сітроен виїжджав зі стоянки, що неподалік перехрестя вулиць В'ячеслава Чорновола та Степана Бандери у Рівному Екіпаж патрульної поліції побачив, що водій перетнув перехрестя на заборонений червоний сигнал світлофора. Він спершу поїхав у напрямку вулиці Соборної, а потім - повернув у двори прибудинкової території на Чорновола. Поліцейські наздогнали та там зупинили порушника.

Під час спілкування та перевірки документів у 45-річного водія патрульні виявили ознаки алкогольного сп'яніння. Після того, як водію повідомили, що за порушення правил дорожнього руху  на нього будуть складатись адміністративні матеріали, він почав поводитись неадекватно. Сівши в Сітроен,  намагався покинути місце зупинки і наїхав на ногу патрульного, отож  далеко не втік.

Патрульна поліцція Рівненщини повідомляє, що  водій став погрожувати інспекторам фізичною розправою. Під час затримання він агресивно поводився та лаявся.  Став шарпати патрульну за форму, порвав інспекторці погони  та вдарив в обличчя. Поліцейській знадобилась медична допомога. Діагноз медиків - забій виличної кістки обличчя.

23-річний син водія, який був пасажиром Сітроена,  заважав подіцейським затримувати батька  та теж поводився неадекватно.  На водія склали протокол за керування в стані сп'яніння (по відмові) та за проїзд на заборонний сигнал світлофора. На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу та медиків. За фактом погрози і насильства щодо працівника правоохоронного органу відкрили кримінальне провадження.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також